Kaj Munk i ord og toner
Kom med til et musikalsk foredrag i København med fortælling om Kaj Munk ved Hans Jørgen Møller og digte sat i musik af Peter Abrahamsen.
Begrænset antal billetter, kun 30 pladser.
Tæt på årsdagen for Befrielsen i 1945 og med Mindelunden som næsten nærmeste nabo til koncertstedet tages Kaj Munks digte og levned op i et musikalsk foredrag, som giver både anekdoter, fakta og personlige tolkninger af Munks korte, men meget betydningsfulde liv.
De fleste kender denne præst som dramatiker og samfundsrevser, men Kaj Munk havde også en romantisk, fabulerende og drømmende side. Dette kommer til udtryk i hans digte, som desværre ikke er så kendte og anerkendte som resten af hans værk. Det er meget sigende, at der kun er én sang i højskolesangbogen og én sang i den danske salmebog af Kaj Munk.
For at udbrede kendskabet til hans dejlige digte, der blandt andet kredser om kærlighed og forelskelse, har Peter Abrahamsen sat musik til en række af de mindre kendte digte. Koncerten veksler mellem musik og et spændende rids af Kaj Munks liv og levned, som Hans Jørgen Møller dokumenterer med oplæsning, avisudklip, dramatiske passager.
Koncerten holdes i samarbejde med Mødestedet i ejerfællesskabet Lundevangen.
Der er derfor kun 30 billetter til eksterne gæster.