Rødtop med tekst af Nis Petersen og musik af Peter Abrahamsen. Klik og lyt på Youtube.


I dag udgives singlen Rødtop – et af Nis Petersens varme kærlighedsdigte til en rødhåret flamme.❤️ Lyt til den på YouTube
Historien bag: I dag udkommer singlen Rødtop. det var en henvendelse fra en mand, som satte mig i gang med netop dette nummer: Han sendte mig digtet ”Rødtop”, og mente, jeg kunne sætte melodi til digtet, selv om der var nogle uregelmæssigheder i rytmen.
Den henvendelse gav inspiration til at se på flere af Nis Petersen fremragende digte, som han skrev helt frem til sin alt for tidlige død som 46-årig i 1943. Jeg valgte så at se på digtet, som om jeg var Poul Reichardt, og synge det i samme stil med de samme betoninger, som han havde. 

Rødtop er selvfølgelig på CDen “Hvem rider gennem midnatsregn”, som udkommer, den 5. maj, og som du kan bestille her.