Så nyser jeg igen

Så nyser jeg igen

Digte og rimede vers af Peter Abrahamsen.

40 digte i en smuk lille bog på 80 sider, udkom den 14. oktober 2016, to dage efter Peter Abrahamsens 75 års fødselsdag.

– Når man som kunstner er produktiv gennem en vis periode, har man brug for at nedfælde, dokumentere og overdrage for at kunne komme videre i sit liv. Sådan tror jeg, alle kunstnere har det. Ikke at dokumentere føles lige som at efterlade en halv opvask. Når du laver en tekst, må du gå hele vejen. Den er først færdig, når den er udgivet og kan bruges af andre. Dokumentationen frigør kræfter. Når dokumentationen er overstået, kan man komme videre. Hidtil har jeg dokumenteret på CD, denne gang er det så første gang, jeg prøver at udgive digte og rimede vers uden musikledsagelse, fortæller Peter Abrahamsen.