SEHR LANGSAM!!

SEHR LANGSAM!!

5 Emil Aarestrup digte med ny musik af Peter Abrahamsen
Pris 75 kroner inkl porto.
Klik for at købe

Find alle teksterne her

Læs de sjove historier om baggrunden og tilblivelsen af CD’en

Læs anmeldelsen på RootsZone her:

Hent  anmeldelsen i Visens Venner her:

CD’en har sin titel efter tempoangivelsen ”Sehr langsam” på et af Peter Abrahamsens yndlingsmusikstykker, Gustav Mahlers Adagietto. Alle fem numre på CDen går i samme rolige og eftertænksomme tempo.

Den nye CD rummer fem numre, hvoraf det ene har en ganske særlig historie, som kan tjekkes, hvis man besøger Aarestrup Museet i Nysted:
Ser man nøje efter på en af ”gobelinerne” i Museet med information om digteren, kan man på de håndskrevne noter, der gengives, se, at Aarestrup har været optaget af den skotske nationaldigter Robert Burns og hans digte. Blandt andet har Aarestrup oversat digtet ”My Luve is like a red, red Rose” til ”O, du er som en Rose rød”.

Ud over digtet med inspiration fra Burns har Peter Abrahamsen valgt fire andre Aarestrup digte: ”På Bjerget”, Henrykkelse” og ”Tilståelse”, mens ”Kom Guds Engel, stille Død” er sunget af Sidse Holte, som Peter har arbejdet sammen med ved adskillige lejligheder. De to har også ligget på Dansktoppen med Peters eget nummer ”Sommeraften” i mange uger i 2016.

De øvrige medvirkende på CD’en er Bo Liengaard på bas, Ole Bendix på guitar og dobro, Torben Kjær på piano, Sidse Holte på ukulele og vokal, samt Jens Hørring Olsen på skotsk pipe.

Covertegningen er lavet af Morten Voigt, som i øvrigt tidligere på året har modtaget Pingprisen i kategorien ”Årets journalistiske tegner” for sine illustrationer i Kristeligt Dagblad.