I 2020 går jeg særligt ud med tre koncerttyper til viseklubber, spillesteder, højskoler, seniorklubber og andre steder, hvor folk gerne vil høre danske digtere.

Peter og Poeterne
Det er nemlig de danske digtere, der er i hovedfokus, digtere som Nis Petersen, Emil Aarestrup, Kaj Munk, Jeppe Aakjær og B.S. Ingemann.
Der vil blive drysset nogle svenske og norske digtere ind imellem, men det er mest de danske, jeg har fokus på.

Nøglen til den glemte digter – en koncert med Nis Petersens dejlige tekster
Der er ikke tale om, at jeg har valgt nogle af Nis Petersens digte, de har simpelthen valgt mig! Sådan oplevede jeg mødet med Nis Petersens digte, før jeg begyndte at sætte musik til dem. I år, 2020 turnerer jeg med de 10 digte, der endelig nåede frem gennem udvælgelsesprocessen og blev til  CDen ”Hvem rider gennem midnatsregn”.

Sigfred Pedersen – solo eller som cabaret
En særlig koncert, der byder foråret velkommen, er selvfølgelig “Nu går våren gennem Nyhavn”.
Her synger jeg udelukkende Sigfred Pedersen sange.  Selv om hovedtitlen handler om foråret, skal jeg selvfølgelig tilføje, at Sigfred Pedersens sange kan synges året rundt, så jeg kommer også sommer og vinter 🙂
Hvis der er plads, har jeg et par musikalske venner med – så synger vi endnu flere, og en hel del fælles sange!
Vennerne er mikrofonsangerinden Janne Lærkedahl og pianisten Torben Kjær.
Faktisk er det en hel cabaret. Læs mere her:

Ring eller skriv til mig, så vi kan aftale noget, der passer lige præcis til dig.
peter@peterabrahamsen.dk eller 2143 0778