Turneplan 2023

2023

Februar:
Ingen optræden, da Peter indspiller ny CD

Lørdag den 4. marts kl 1500
Fugl Føniks, Esbjerg UDSOLGT
Man kan komme på venteliste
Peter Abrahamsen og Ole Bendix spiller og synger bl.a. Carl Scharnberg, Jeppe Aakjær og et pr helt nye sange, som Peter netop har indspillet.

Onsdag den 3. maj, kl 19.00 ;
Lundevangen, Tuborgvej 11, 2900 Hellerup
Selskabslokalet på 1. sal
Kaj Munk i ord og toner
Musikalsk foredrag med fortælling om Kaj Munk ved Hans Jørgen Møller og digte sat i musik af Peter Abrahamsen.
Begrænset antal billetter, kun 30 pladser.
Billetbestilling her.

Kom med til et musikalsk foredrag med tidligere højskoleforstander Hans Jørgen Møller og komponist Peter Abrahamsen.
Tæt på årsdagen for Befrielsen i 1945 og med Mindelunden som nærmeste nabo tages Kaj Munks digte og levned op i et musikalsk foredrag, som giver både anekdoter, fakta og personlige tolkninger af Munks korte, men meget betydningsfulde liv.
De fleste kender denne præst som dramatiker og samfundsrevser, men Kaj Munk havde også en romantisk, fabulerende og drømmende side. Dette kommer til udtryk i hans digte, som desværre ikke er så kendte og anerkendte som resten af hans værk. Det er meget sigende, at der kun er én sang i højskolesangbogen og én sang i den danske salmebog af Kaj Munk.
For at udbrede kendskabet til hans dejlige digte, der blandt andet kredser om kærlighed og forelskelse, har Peter Abrahamsen sat musik til en række af de mindre kendte digte. Koncerten veksler mellem musik og et spændende rids af Kaj Munks liv og levned, som Hans Jørgen Møller dokumenterer med oplæsning, avisudklip, dramatiske passager.
Billetter skal købes via MobilePay, og nummeret bliver offentliggjort snarest.
Koncerten holdes i samarbejde med Mødestedet i Lundevangen. Der er derfor kun 30 billetter til eksterne gæster.

Torsdag den 27. juli, Seniorfestivalen, 16.00, Højskole Marielyst, Falster
Man skal jo starte et sted! Musikalsk danmarkshistorie i korte nedslag.
Biografisk interview med Peter Abrahamsen med nedslag i hans spændende liv fra cykelbudet, der ved en tilfældighed bliver opdaget som sanger og indspiller sin første plade som 16 årig, over igangsættelsen af “den litterære bølge” ved sætte sangere sammen med digtere på Gyldendals pladeselskab Exlibris, højdepunkter med Benny Andersens Svantes Viser, Pia Raug og Inger Christensen Den Litterære bølge, videre over den politiske sanger, til cajunkokken og visesangeren, der i forsommeren 2023 udgiver både digtsamling og CD.
Peter Abrahamsen interviewes af Abelone Glahn
Køb adgang til Seniorfestivalen her.